Vi åpner 27.april. Tiltak og smittevern

Det aller viktigste er at du som kunde skal kjenne at du kommer til et trygt sted, hvor smittevern og din helse er høyeste prioritert.

Regjeringen har kommet med en rekke tiltak som skal sikre både deg som kunde og våre ansatte, og her kan du lese mer om hvordan disse tiltakene vil påvirke ditt neste besøk.

Hva gjør vi?
Avstand
Vi tilrettelegger for god nok avstand blant våre kunder, i henhold til Folkehelseinstituttets veiledning. God avstand vil gjelde for både ventearealet og der du får din behandling.

Vask av hår
Folkehelseinstituttet sier også i sin veiledning:
"Det vil kunne være virus på huden og i håret til kunder, som vil kunne videreføres til hendene til behandleren."
Derfor har vi som regel, at hos E.T Hårstudio til beskyttelse til våre medarbeidere og kunder, alltid hårvask i alle behandlinger.

God rengjøring!
Når du kommer til oss, vil vi sikre at det er rengjort i henhold til Folkehelseinstituttets veiledning. Det er flere berøringsflater du som kunde er i kontakt med, og disse blir hyppig rengjort og desinfisert mellom behandlinger.

Trygghet kommer først
Vi dokumenterer alle våre smitteverns-prosedyrer. Vi har derfor rutiner for hvordan vi skal kontakte våre kunder dersom det er nødvendig for smitteverns-arbeidet. Dette betyr at vi tar vare på ditt navn og telefonnummer i to uker etter du har vært hos oss, for å sikre alle kunders trygghet!

Hva kan du gjøre?
Kom alene
Det er viktig å begrense antall personer i lokalet, så møt derfor alene til timen din hvis det er mulig.
Ha god håndhygiene
Vask gjerne hendene før du drar hjemmefra. Når du kommer til oss, er det tilrettelagt for håndhygiene enten ved håndvask eller hånddesinfeksjon, som vi ønsker at du benytter deg av. Selv om vi har veldig lyst til å hilse på deg når du kommer, så unngår vi håndhilsning, klemming og sier velkommen på andre måter!

Endre timen din ved sykdom eller symptomer
Dersom du er syk, har feber, er i hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon kan du dessverre ikke gjennomføre timen hos oss. Dette gjelder også for milde symptomer. Trenger du å endre timen din, kan du bruke vår hjemmeside/App eller ringe oss direkte.

Unngå kontant betaling
Kontanter kan være en potensiell smittekilde, og vi ønsker å begrense bruk av kontanter hos oss. Vi setter derfor pris på om du benytter andre betalingsmuligheter dersom det er mulig.

Artikkelbilde - Vi åpner 27.april. Tiltak og smittevern

Flere nyheter