Kevin Murphy Shimmer Me Blonde

#MUSTHAVE
Kevin Murphy Shimmer Me Blonde er en treatment spray for blondt, stripet og grått hår med lysreflekterende teknologi som motvirker gulskjær og gir fantastisk glans, samtidig som den behandler, reparerer og tilfører fuktighet uten å tynge håret. Parabenfri

Fordeler:
- Inneholder australske frukt-ekstrakter
- Gir umiddelbar glans og en god lukt til håret
- Motvirker gule og gyldne toner
- Pleier og gir fuktighet
- Passer alle hårtyper
- Sulfatfri, Parabenfri og Cruelty-free

Nøkkelingredienser
Desert Lime, Australian Round Lime, Illawara Plum, Australian Finger Lime, Burdekin Plum og Kakadu Plum. Dette er frukt fra den australske regnskogen som gir en høy konsentrasjon av essensielle antioksidanter. De har blitt spesielt utvalgt for deres egenskaper som tilfører næring, fuktighet og er regenerativ for håret.

Babassu Oil (Orbignya Oleifera) er rik på vitamin E og essensielle fettsyrer (EFAs) som pleier og gir fuktighet til håret, samtidig som det gir økt glans.

Bamboo Extract består også av mange antioksidanter og vitaminer. Det er en rik kilde når det kommer til å pleie håret og opprettholde dets helse.

Kevins Tips:
Jeg ønsker alltid å lage en look som reflekterer lyset og gir håret masse glans. Derfor laget jeg et produkt som kunne gjøre dette samtidig som det fremhevet blonde toner. SHIMMER.MEBLONDE er et essensielt produkt i vårt BLONDE regime.
Artikkelbilde - Kevin Murphy Shimmer Me Blonde

Flere nyheter